Ideally a pretty small bag
Uncategorized

Suggestions for choosing a standard bag for office ladies

In order to have convenient and comfortable office days, each office girl must have her own suitable handbag. A business bag is more than just an accessory used to hold small essential items. That office bag is also a fashion accessory that adorns the outfit more impressive. If she is still wondering about choosing a bag to work every day, the following suggestions for choosing a business bag are for you.

She is tall and thin and can choose most styles, from large bags to elegant clutches … However, you should not choose bags that are too small to make your body look even taller. Large or medium sized handbags with cute prints are the perfect choice.

Chọn túi xách theo dáng người
Choose handbag according to person

Small, light-weight girls need to always pay attention to the proportions on the body. Small people should only choose beautiful bags. Do not dream of big stylish bags, although they are convenient and trendy. Big bags make you even lower. Ideally a nice little bag, either over your shoulder or in a shoulder bag.

Lý tưởng nhất là một chiếc túi nhỏ xinh
Ideally a pretty small bag

Oversized girls should choose medium pocket designs with carefully stitched. Large sized bags with bright printed patterns are also a good choice to attract the attention of the opposite person. Never think of a bag or small clutch because it completely does not match the body ratio.blank

Choose a bag with the mantra “Simple, convenient”

Những chiếc túi dành cho nàng công sở thường có kiểu dáng đơn giản, dễ mix đồ và đựng được nhiều vật dụng cần thiết. Vì vậy, một trong những “câu thần chú” đầu tiên cần nhớ là chủ nghĩa tối giản. Túi của bạn càng đơn giản thì càng mang lại nhiều hiệu quả hơn. Với một chiếc túi xách công sở cơ bản đơn giản, không chỉ đóng vai trò là người bạn mà nó còn có thể giúp bạn biến hóa trong nhiều hoàn cảnh khác.

Màu sắc sẽ làm nên “thương hiệu”

Theo một nghiên cứu, màu sắc ảnh hưởng đến cảm nhận của một người đến 70% gout thẩm mỹ của bạn. Vì vậy, khi chọn túi xách công sở, nàng cũng cần lưu ý điều này.

Một chiếc túi công sở tuyệt vời là một chiếc túi màu trung tính. Điều đó có nghĩa là nó là chiếc túi sẽ đi với hầu hết các trang phục công sở của bạn. Efashion gợi ý các màu sau: kem, trắng, nâu, đỏ, đen

Màu sắc sẽ làm nên "thương hiệu"
Màu sắc sẽ làm nên “thương hiệu”

 

You may also like...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *